ANNESDUKKETEATER

 

”Molefonkens Ballong”

fra 2- ca 4 år

Stykket blir en fortsettelse av ”Molefonken”, laget spesielt for barn under tre år. Molefonken har fått en ny og fin ballong. Så mister han den. Han spør seg rundt, høyt og lavt og vidt og bredt. Finner han ballongen igjen?

Litt om kommende forestillinger ved ANNESDUKKETEATER


                 

FORSIDEForside.html
OM TEATRETom_teatret.html
FORESTILLINGERforestillinger.html
ENSEMBLETensemblet.html
NYHETER
SPILLEPLANspilleplan_3.html
KURSkurs.html
PRESSEpresse.html
BILLETTERbilletter.html
FINN OSSfinn_oss.html
Sinnataggen vil ha ferie  
 «Sinnataggen vil ha ferie» er en forestilling som tar utgagspunkt i den berømte Vigeland-statuen. Sinnataggen. Han er nærmest blitt et ikon for parken, og derfor også inspirasjonskilden til forestillingen. I vårt teaterstykke er Sinnataggen lei av å stå  på et bein og være sinna. Han vil rett og slett  ha ferie. Men hvem kan erstatte selveste Sinnataggen? Det byr på en utfordring å finne hvem som kan overta for han. En rekke dyr og ulike typer kommer for å prøve seg. Det er barna som publikum som får være med på å bestemme hvem som skal være vikar. Alle kanditatene som vil ha jobben må nemlig prøve seg på å være sinna, og den som får flest stemmer blant publikum får jobben. Når kandidatene leter etter sinnet sitt, kommer et stort spekter av ulike følelser og reaksjoner frem. Slik handler forestillingen om mer enn bare sinne. Barna blir også kjent med ulike følelser som gråt og latter, sjenanse og glede. Anne Stray og Helene Byhring kombinerer både skuespill og dukkespill i forestillingen.


Sinnataggen vil ha ferie passer for barn fra ca  4  - 10 år . Forestillingen spilles på Annes dukketeater i  Frognerparken Barnehager og skoler kan også bestille egne forestillinger.  Forestillingen varer i ca 45 minutter
forestillinger.html